Istraživanje među mladima u sklopu projekta European Coworking Network

By 26. veljače 2016 Uncategorized Nema komentara

Grad Zadar i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u suradnji s pet coworking prostora u različitim europskim zemljama provode međunarodni projekt European Coworking Network.

Ovaj dvogodišnji projekt je odobren za financiranje unutar Erasmus+ programa, a  aktivnosti projekta usmjerene su na stjecanje poduzetničkih vještina mladih. Projektom se, među ostalim,  promovira koncept coworkinga i samozapošljavanja, te potiče umrežavanje i suradnja korisnika različitih coworking prostora i poduzetničkih potpornih institucija. Ovaj projekt nastavak je dosadašnjih aktivnosti i projekata koji su lokalnim partnerskim institucijama omogućili pokretanje COIN-a, prvog coworking prostora u Zadru.

U sklopu projekta partneri provode istraživanje među mladima, a kako bi u skladu s njihovim očekivanjima, kreirali sadržaj i osmislili program vezan za poduzetništvo.

Svoje želje, potrebe i komentare mladi su pozvani izraziti kroz popunjavanje ankete dostupne na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/1WpBELh.