Najava događaja “Digitalna karijera”

Student si na Sveučilištu u Zadru i tražiš praksu ili nekoga da ti otvori oči i raširi krila u poslovanju? Na društvenom si fakultetu, ali svejedno želiš graditi digitalnu karijeru? Netokracija ti, ovaj put u suradnji s COIN Coworkingom, može pomoći!

Nakon uspješnog projekta Digitalne karijere u Osijeku pojavio se interes da se nešto slično organizira i na drugim sveučilištima. #DigitalnaKarijera postala je projekt kojim se želi naše studente ohrabriti na poslovne pothvate te da nađu svog idealnog poslodavca. Tim se putem želi ohrabriti studente kroz zanimljiva predavanja i panele da pronađu karijeru u IT-u ili digitalnom marketingu te da kod toga nije toliko bitno s kojeg studija potječu ili koliko su zbilja ‘geeky’.

Više od svega, cilj je lokalne studente povezati s perspektivnim poduzetnicima s tog područja. Poduzetnici će, pak, dati uvid u svoje poslovanje, ali i pričati o nekim izazovima s kojima se susreću prilikom pronalaska pravog kadra za svoje tvrtke.

Poludnevno događanje, Digitalna karijera u Zadru održat će se u četvrtak, 8. prosinca 2016. u Multimedijalnoj dvorani Sveučilišta u Zadru. Vidimo se!