S ciljem povećanja globalne vidljivosti i coworking prostora i zajednice u Zadru, COIN je uspostavio partnerstvo sa NGIN Workplace, coworking prostorom u SAD-u, državi Massachusetts, samo 4 km od centra Bostona. Zahvaljujući partnerstvu, COIN korisnici imaju pravo na 50% popusta na NGIN-ov „Day Pass“ koji iznosi $15 (uobičajena cijena $30).

Zašto NGIN Workplace? NGIN nudi inteligentno dizajniran radni prostor za poduzetnike i start up-ove koji znaju da je glavni ključ uspjeha produktivno radno okruženje. Jaka zajednica okosnica je coworking prostora, a NGIN nije nikakva iznimka. Uz raznoliku skupinu inovatora i kreativaca u različitim industrijama, NGIN omogućava okruženost briljantnim umovima 24/7 čime pridonosi i činjenica da se nalazi u susjedstvu svjetski poznatih kompanija kao što je Google, Facebook, Hubspot te MIT sveučilište. Imajući na umu dinamični tempo poduzetnika, NGIN korisnici također imaju na raspolaganju i kuhinju sa velikim izborom zdravih proizvoda, od svježeg voća do organskih poslastica. Ako poželite otići u teretanu, ali nemate vremena NGIN ima i rješenje za to. Svake srijede održava se CrossFit trening za sve korisnike upravo u NGIN prostorijama. Osim toga, NGIN često razbije radnu rutinu sa pivom, palačinkama i sladoledom.

Uza sve to, nije ni čudno da je Symmetry 50 uključio NGIN Workplace na listu top 50 najboljih coworking prostora u svijetu u 2016 godini.