Pioneers of the Balkans na susretu s korisnicima COIN-a

Pioneers of the Balkans na susretu s korisnicima COIN-a

By 27. kolovoza 2015 Uncategorized Nema komentara
SIM_00023

Poznata startup konferencija Pioneers provodi projekt pod nazivom Pioneers of the Balkans. Startup natjecanje održava se pod pokroviteljstvom Svjetske banke i Europske komisije, a žele se okupiti najbolji startupi s područja šire regije koji će imati priliku osigurati investiciju u visini od 200.000 eura.

Cilj natjecanja je pronaći inovativne ideje, a svi zainteresirani timovi, pojedinci i tvrtke mogu prijaviti svoje ideje na otvoreni natječaj. Sudionici natječaja imat će priliku upoznati više od 100 predstavnika venture capital fondova i sudjelovati na treningu koji će ih pripremiti za pitchanje pred investitorima. Polufinale događaja održat će se u Beogradu za vrijeme konferencije Belgrade Venture Forum od 12. do 14. studenog, a finalni događaj predviđen je za 3. i 4. prosinca u Zagrebu . Najboljim timovima bit će ponuđena mogućnost za ulaganje te će imati priliku da pregovaraju s fondovima J&T Ventures i Speedinvest o investiciji u vrijednosti do 200.000 eura .

Predstavnici projekta Marius Starcke i Peter Trapp sudjelovali su 25.8. na predstavljanju projekta u Zadru koje je organizirao COIN tim i okupio oko 20 zainteresiranih sudionika.