ZadarYouth#challenge

                                                             PROSTORiJA


Imaš 18-30 godina i želiš li se baviti onime što voliš, ali nemaš pojma što je to? Vrviš idejama, a ne znaš odakle bi krenuo/krenula? Ili te jednostavno zanimaju nove stvari, ljudi i ideje? Dođi na prvi ZadarYouth#challenge! Sudjeluj na ZadarYouth#challengu koji potiče, spaja i osnažuje talentirane mlade ljude da se uhvate u koštac sa stvaranjem nove poslovne ideje kombinirajući pojmove vezane na temu #PROSTORiJA, u društvu zanimljive ekipe i mentora! Na ZadarYouth#challengu:


Upoznaj potencijalne buduće poslodavce i partnere

Proširi svoje znanje o poduzetništvu i upusti se u zanimljive diskusije

Doprinesi svojim vještinama timu i vašoj ideji! Možete osvojiti podršku da je i realizirate!

Upoznaj čari coworkinga, spoji se s dobrom ekipom i otkrij je li poduzetnički onaj put koji te zanima!

Otkrij što te motivira i kamo te to može odvesti


Kako do ZadarYouth#challenga?


1

Prijavi se preko online obrasca

Prijava je kratka i sadrži nekoliko pitanja kako bi te bolje upoznali 🙂 Samo je 20 slobodnih mjesta za sudjelovanje stoga požuri sa prijavom! Sudjelovanje je potpuno besplatno! 

Prijavni obrazac  

2

Budi jedan od odabranih sudionika 

Ne moraš imati ni tim ni ideju, samo ludu želju da sudjeluješ i naravno - sreću da budeš među odabranim sudionicima!              Zato, odradi svjetsku prijavu i budi dio prvog ZadarYouth#challenga!

Pogledaj program i mentore 

3

Stvori pobjedničku ideju

Dobit ćeš tim i mentora te s njima raditi na dizajnu poduzetničke ideje kombinirajući 3 hashtaga na temu #PROSTORiJA. Ako osvojite žiri, dobivate priliku da ideju ostvarite uz podršku coworkinga i mentoringa COIN-a!

Istraži COIN coworking Zadar 

GRAD ZADAR


Serija događaja pod nazivom CityYouth#challenge dizajnirana je za mlade u dobi od 18 do 30 godina koje želi inspirirati i umrežiti kako bi krenuli u pokretanje vlastitih ideja i dio je projekta ERASMUS+ European Coworking Network o kojem više možete saznati na www.eucoworknet.com ili FB European Coworking Network.