Digitalna Destinacija Zadar – Najava događanja 09.04.2018.

U COIN Coworking prostoru kroz mjesec travanj organizirano je nekoliko događanja, zajedničkog naziva “Digitalna Destinacija – Zadar”.

Kako već samo ime sugerira, događanja spajaju dvije značajne i brzo rastuće turističke grane – digitalnu tehnologiju i turizam, čije se usluge i proizvodi na tržištu međusobno nadopunjuju, a na neki način i ovise jedna o drugoj.

Osim što mobilne i web aplikacije, online turističke agencije i slični proizvodi uvelike olakšavaju i unaprijeđuju poslovanje različitih turističkih subjekata, ekipa koja ih stvara, poput software developera, contetnt managera, copywritera, stručnjaka za digitalno oglašavanje i slično, stvara jedan novi segment turističkog gosta – digitalnog nomada.

Upravo su digitalni nomadi struktura gostiju kojoj Zadar uvelike ispunjava očekivanja koja imaju kod destinacija u kojima provode od nekoliko dana do nekoliko mjeseci, a nerijetko baš u periodu pred i post sezone.

 

Više o digitalnim nomadima i njihovim navikama, očekivanjima i tko su oni zapravo, čut ćemo od Tomislava Pancirova, 09.04.2018. od 16 sati, nakon čega slijedi Goran Rihelj priča o važnosti storytellinga u turizmu. U 18:00 sati događanje zaključujemo s panelom na temu “Tko je turist 21.stoljeća”.

Osim zanimljivih tema i korisnih informacija, u Coin Coworkinu uvijek rado ističemo pozitivne primjere umrežavanja i suradnje i druženja. Pridružite nam se!