Uvod u eko-društveno poduzetništvo

By 19. rujna 2016 Uncategorized Nema komentara

COIN Coworking Zadar organizator je predavanja pod nazivom „Uvod u eko-društveno poduzetništvo“ koje će se održati u našim prostorijama u srijedu, 21. rujna 2016. godine s početkom u 12 sati.

Predavač Michael Freer, s dugogodišnjim iskustvom u socijalnom poduzetništvu, u sat vremena predstavit će koncept eko-društvenih poduzeća kroz zanimljive primjere iz stvarnog života. Putem ove interaktivne prezentacije moći ćete doznati kako su se poslovni i neprofitni sektor mijenjali kroz godine te koji razlozi stoje iza tih promjena. Raspravljat ćemo o tome kakav je položaj eko-društvenih poduzeća u različitim zemljama, uključujući Veliku Britaniju i Hrvatsku. Za kraj, Michael će predstaviti svoju (idealističnu) viziju budućnosti ovakvog tipa poslovanja.

Prezentacija će biti održana na engleskom jeziku, uz mogućnost prijevoda na hrvatski.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno i nadamo se što većem odazivu, bez obzira na to imate li vlastito društveno poduzeće, planirate ga osnovati u budućnosti ili ste samo znatiželjni.

Više informacija o samom predavanju možete pronaći na službenoj facebook stranici COIN-a i sljedećem linku: https://www.facebook.com/events/301398760223449/ .
Veselimo se Vašem dolasku!