Najava COIN Coworking konferencije ”Innovation Through Collaboration”

By 20. studenoga 2015 Uncategorized Nema komentara
POZIVNICA ZA COIN COWORKING KONFERENCIJU-page-004

POZIVNICA ZA COIN COWORKING KONFERENCIJU-page-004

Povodom završetka provedbe projekta Coworking Zadar – Suradnjom do inovacija, a s ciljem obilježavanja početka rada COIN-a, u srijedu, 2. prosinca 2015. godine s početkom u 10 sati, u COIN –u će se održati međunarodna coworking konferencija „COIN Coworking Conference – Innovation Through Collaboration“.
Na konferenciji će se predstaviti uspješni europski coworking prostori iz Slovenije, Italije, Srbije, Velike Britanije te Bosne i Hercegovine, čiji će osnivači podijeliti svoja iskustva pokretanja i upravljanja coworking prostorima.
Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za razmjenu najboljih praksi i iskustava na temu coworkinga, a pomoći će u povezivanju coworking prostora, razvoju suradnje, novih ideja i zajedničkih projekata.
Konferencija je namijenjena voditeljima i korisnicima coworking prostora, inicijatorima i promotorima coworking koncepta, predstavnicima potpornih poduzetničkih institucija, lokalnih i nacionalnih vlasti te svima ostalima koji žele saznati više o coworkingu.
Radni jezik konferencije je engleski. S obzirom da je broj sudionika ograničen, zainteresirani se pozivaju da mjesto osiguraju na poveznici PRIJAVA, zaključno do 27. studenog 2015.

Više informacija o samoj konferenciji na sljedećim poveznicama:

POZIVNICA ZA COIN COWORKING KONFERENCIJU

INVITATION TO COIN COWORKING CONFERENCE